Selecciona IDIOMA

dijous, 1 de març del 2012

El fracàs de caminar


En moltes ocasions no iniciem el nostre CAMÍ  per por al fracàs, per por a que ens trobem en una situació incòmoda, per por a arrepentir-nos, per por a les crítiques i per por a què no sortim victoriosos en la nostra CURSA.

Però que significa fracassar?  Com sabem que hem fracassat? Qui fracassa més aquell que intenta fer coses noves i es torna a trobar en el mateix lloc o aquell que no es mou del lloc i es queda allà a on està?
És un problema d'inquietuds?

Einsten deia que "Sí no vols aconseguir els mateixos resultats no facis sempre el mateix".


Per mi fracassar és no haver intentant, perquè si no s'intenta no se sap que es pot aconseguir. I encara que no ens ho sembli sempre aconseguim alguna cosa, tot i què no siguin els resultats que esperàvem.

Elegir fracassar o no també és una elecció.

"Pots sentir-te frustrat si fracasses, però et sentiràs inútil si no ho intentes."
                                                                                                        Beverly Sills (Cantant d'òpera).

Així doncs, podem entendre els fracàs com un simple fet de valentia, com un simple fet de voler descobrir fins a on un pot arribar, el  podem entendre com una nova oportunitat per conèixer com podem enfrontar la situació per fer el SEGÜENT PAS DEL NOSTRE CAMÍ.


4 comentaris:

  1. Tota la raó, està molt relacionat amb l'altre escrit, el que comentaves sobre la por i el queixar-se de la infelicitat sense intentar canviar la situació en la que s'està. Per això molta gent s'estanca (o ens estanquem) i diem: oh esq la crisi, oh esq la situació econòmica està fatal, oh es que els nens tu, em treuen molt temps, oh esque si no em quedaré sola, etc. Una vegada més la por ens limita massa...falten valents al món.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ois! sóc l'Ònia altre cop...Aiii tastet d'oficis tastet d'oficis...

      Elimina
  2. Gràcies escriure un article respecte a la POR.

    ResponElimina

Les teves aportacions sempre seràn benvingudes