Selecciona IDIOMA

dimarts, 25 d’agost del 2015

Sense Embuts

Us presento una gran proposta que tothom ha de conèixer i col·laborar per tal de crear una nova realitat, és un gran PAS.

Sense Embuts, innovadora educació emocional gratuïta per adolescents i joves de Lleida de la de Daniel Gabarró i Laura Cortés. 
Una gran part del jovent passa per moments durs, plens de confusió i amb dificultats per passar de la infància a l'adultesa. Així doncs, apareix un projecte innovador anomena’t “Sense embuts”. 
Aquesta és una iniciativa pionera a tot Catalunya, que neix a Lleida, amb en Daniel Gabarró (mestre, psicopedagog, empresari i sherpa espiritual) al capdavant, de la mà de la Laura Cortés (animadora sociocultural, educadora social i agent d’igualtat amb una llarga experiència amb joves amb alt risc d’exclusió social) realitzant la tasca de direcció i una cinquantena de persones voluntàries que fan possible aquest projecte. 
Sense Embuts tracta d'oferir un espai segur, confidencial i gratuït al jovent de la província de Lleida en quan a desenvolupament personal i autoconeixement, oferint aprenentatges útils per al seu propi benestar. 

El curs passat ja es va realitzar una primera prova pilot formada per vuit sessions. La temàtica d’aquesta prova pilot va ser l’amor. En aquesta van arribar a participar una seixantena de joves entre els dos grups, el primer de 12 a 16 anys i el segon de 16 a 22 anys (el jovent de 16 anys pot decidir en quin grup assisteix). 

És important destacar que la finalitat del professorat del projecte “Sense Embuts” és proporcionar eines i estratègies per a que el jovent pugui transformar la seva vida a un nivell profund, guanyant en benestar, pau i felicitat a través d’aprenentatges vivencials. El vertader aprenentatge és el que es comprova, el que es viu en la pròpia pell. 

Aquest curs, Sense Embuts torna amb més energia que mai, amb una programació titulada “Antídots per deixar de patir” amb l’objectiu de desmuntar creences que ens empresonen i que no ens permeten ser feliç aquí i ara. Dita programació consta de 21 sessions dividides per trimestres. 
La presentació del curs 2015-2016 serà el dijous dia 1 d’octubre a les 19:00 al cafè de teatre. 

A més, s’ ha cregut convenient realitzar una jornada on Sense Embuts obre les portes per tal que les famílies, el professorat, els equips educatius i tothom qui vulgui, pugui conèixer i viure la experiència Sense Embuts i així poder recomanar-la al jovent que estimen. Dita jornada es realitzarà el diumenge 25 d’octubre de 10 a 14 del mati, el lloc encara està per concretar. 

Per acabar, compartim aquestes frases que va expressar el jovent que va assistir a Sense embuts: 

- Sense Embuts m'ha ajudat a reflexionar, obrir els ulls i a saber prendre'm les coses des d'un millor punt de vista. Estic aprenent a estimar i a estimar-me sanament. 

- Sense Embuts, per mi, és aprendre a adonar-te de les coses i, sobretot, saber estimar. 
- Sense Embuts és una experiència nova i m'adono que el més important de la meva vida soc jo, per això m'he de saber estimar. 
- Sense Embuts t'ajuda a saber estimar-te per a poder estimar als altres. Valorant-te a tu mateix et sentiràs millor. 
- La meva única obligació és ser feliç. 
- Sense Embuts, vine i gaudiràs d'una experiència nova i aprendràs a valorar-te. 

Per a més informació visiteu la pàgina web: senseembuts.cat 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les teves aportacions sempre seràn benvingudes