Selecciona IDIOMA

dimecres, 13 de juny del 2012

Una nova dècada

Avui faig 30 anys!!!!!!! 

I penso amb la darrera dècada que ha passat i penso amb la futura dècada que ha de venir.
I si miro enrere veig una munt de PASOS  fets i aventures realitzades, veig un munt d'activitat, viatges, gent coneguda i creixement personal, i si miro endavant veig un munt d'accions noves a realitzar.

Perquè considerem que són tan  significatius els 30? a cas ens marca una estructura? Qui marca aquesta estructura? Pensem o som pensats? Tal com ho comenta un professor meu. 

Moltes vegades sense adonar-nos prenem decisions, considerent que ho fem lliurement, però en realitat, no és així, ho fem sota l'estructura del HAURIA, als 30 anys HAURIA DE... i quan no es cumpleix ens sentim malament. Un company una vegada em va dir, cremar etapes, penso que aquesta expressió és adequada perquè fa referència a un sentiment, no a un HAURIA. Cremar etapes significa que el que has fet fins ara ja no té més significat per tu i necessites uns estímuls nous, que has exprimit al màxim la taronja i que necessites una nova fruita per fer un nou suc, però has après asaborir el que la taronja t'ha aportat fins a dia d'avui.

Si som capaços de viure la vida com una aventura, com una aventura que un mateix la marca, amb el seu llistat d'objectius, camins i il·lusions, un es pot considerar  amo de la seva AVENTURA i navegar cap a les TERRES QUE DESITJA CONQUISTAR.


                                                    Saps cap a on vols navegar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les teves aportacions sempre seràn benvingudes